Jan & Chantal lanceren anthem voor Festival der Liebe!

24 jan 2024

Jan & Chantal lanceren anthem voor Festival der Liebe!

24 jan 2024

Vandaag lanceren Chantal Janzen en Jan Smit de single “Festival der Liebe”. Reden voor de samenwerking is hun liefde voor de Duitse muziek en het maken van een anthem voor hun eerste eigen muziekfestival dat dezelfde titel draagt.

 Festival der Liebe is oorspronkelijk een lied van Jürgen Marcus uit 1973 en gaat over de liefde. De tekst luidt: ‘Ons leven moet één groot feest van liefde zijn, dát is wat de wereld nodig heeft, want zonder liefde is het leven niets waard’. Het nummer van Chantal en Jan is tot stand gekomen in samenwerking met niemand minder dan muziek producer John Dirne. De single wordt uitgebracht als anthem van het Duitstalige muziekfestival ‘Festival der Liebe’ dat op 5 en 6 april plaatsvindt in Rotterdam Ahoy. 

Chantal:  ‘Een avond met het beste dat de Duitstalige muziek te bieden heeft, dat wordt ons Festival der Liebe in Rotterdam Ahoy. Hier wilden we graag een anthem voor maken en de boodschap van het lied Festival der Liebe sluit mooi aan bij het gevoel van liefde voor, en verbinding door muziek’. 

Jan: ‘Ik ben zelf enorme van fan Jürgen Marcus en dat Chantal en ik nu samen een van zijn nummers opnieuw uitbrengen is echt geweldig. Naast de mooie boodschap die het lied heeft is het natuurlijk ook een heerlijk nummer om straks lekker mee te zingen tijdens de après-ski!’

Klik hier om de single te beluisteren